Online čas kuvanja 👩‍🍳💻

Zdravo drugari, evo obećanog posta o tome kako je moguće da kuvamo, učimo, budemo povezani a nismo u istoj prostoriji, i dobijemo predobar krajnji prozvod. Doba korone ima i neke prednosti, možemo mnogo toga preko “ekrana”.

Da se sve može kad se hoće dokazale smo Marija i ja prošlog vikenda, kuvajući zajedno ali na daljinu. Moram odmah da pohvalim Marijine kulinarske sposobnosti  jer ima sve što je zaista važno za pripremu dobrog obroka, a to su strpljenje i ljubav prema hrani.

Dan pre časa smo se dogovorile šta će Marija kuvati, ja sam joj rekla šta sve od sastojaka da spremi i dogovorile smo vreme početka. U dogovoreno vreme smo se konektovale putem Vibera i započele sa kuvanjem. Marija je želela da kuva podvarak na moj način. U međuvremenu je pripremila kupus, oprala i isekla ga na tanke tračice, kao i crni i beli luk, da ne bi gubile vreme kasnije.

36F2C956-941C-479C-84FF-F8E00F8B0272

Uz razgovor, razne savete i šalu imale smo kvalitetno vreme i uspele smo da Marija napravi preukusan podvarak, bude veoma zadovoljna i ponosna na sebe, ali i ja na nju. Naravno o mojoj sreći ne treba pričati, jer zaista imam potrebu da prenosim svoje skromno, amatersko ali dugogodišnje iskustvo u kuhinji, a to sam ovoga puta uspela sa Marijom.

Kada mi je stigla slika serviranog obroka na telefon i posle pet minuta poruka “ovo je preukusno”, bila sam zaista presrećna. Mogla je ova mlada i ljupka devojka, a može i bilo ko od vas da spremi i skuva bukvalno sve što poželi. Ovaj vid kuvanja je kao vođena meditacija, nema greške. Sve što niste kuvali do sada a želite možemo zajedničkim snagama💪.

IMG_3868

Verujem da je Marija uživala u svakom zalogajčiću pripremljenog jela, a vi ukoliko želite da kuvate nešto novo, nešto što biste želeli da probate a niste do sada, pozovite da to uradimo zajedno.

Pozovite da se dogovorimo oko časa i da kuvamo zajedno. Više detalja i sve informacije o školi imate na Online Škola Kuvanja.

Pogledajte i poslušajte ovaj podkast jer je edukativnog karaktera ➡️ http://zalet.fun

Advertisement

2 thoughts on “Online čas kuvanja 👩‍🍳💻

  1. Pre svega, još jednom da se zahvalim i da kažem da jedva čekam da ponovo kuvamo zajedno! 🤗
    Oduševljena sam kako je sam čas kuvanja izgledao i kako je jelo bilo preukusno. 🤗😍
    Divni ste tetka Miro! 🤗🍀❤️

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s