About

Zdravo!

Moje ime je Mirjana mada prijatelji znaju da više volim da me zovu Mira. Živim u Beogradu, mama sam dva odrasla momka i za sebe mogu slobodno da kažem da sam kreativna. Pokušavam da u svemu što radim, možda i jednostavno da bi mi bilo lakše, ubacim dozu kreativnosti. Ovde ću pokušati da podelim sa vama neke od recepata za koje mislim da su jednostavni a opet pristupačni i izvodljivi i za osobe koje počinju sa kuvanjem. Hrana je nešto u čemu zaista uživam, što spremajući je što konzumirajući. Možda i zbog toga što sam bik u horoskopu, a poznato je da smo veliki hedonisti.
Prvu tortu, doduše od gotovih kora i šlaga, sam napravila sa 11 godina. Htela sam da iznenadim roditelje i uspela sam, bar mislim. Ne bih da dužim suviše. Volela bih da pravite svoja i moja jela i uživate u svakom zalogajčiču, baš kao i ja.

Od januara 2020. sam pokrenula malu ali slatku radionicu za izradu, ali samo po narudžbini, kapkejkova i mafina. Upravo pod tim imenom Kapkejkovi&Mafini imam Fb i Instagram stranice pa tako možete videti šta radim ali i  kontaktirati naručiti ove magične kolače za neku prigodu.

Instagram profil

Online Škola Kuvanja